VÄGBESKRIVNING  BOKNINGSFÖRFRÅGAN  STÄLL EN FRÅGA
Fregatten Konferens - Till startsidan
  • OM FREGATTEN KONFERENS
  • FAKTA OM KONFERENSRUM
  • MAT & DRYCK
  • KONFERENSIDÉER   BOENDE
  • PRIS & BOKNING
  • FÖRELÄSNINGAR
  • » TIDIGARE
  • KULTURHUSET FREGATTEN
  • KONTAKTA OSS
2010-04-16
Mental träning och positivt tänkande

Maritn Lidberg berättar om sin egen karriär och hur han lyckades bli världsmästare i brottning genom bland annat mental träning och positivt tänkande. Hur man hittar drivkraft och insrpiration i sin sattsning. Han ger tipps om hur en ledare bör vara och hur man kan samarbeta i en grupp för att nå ett lyckat resultat.

» Läs mer

2010-03-18
Ha kul på jobbet-ett vinnande koncept!

En av sveriges mest uppskattade ståuppkomiker kommer till Fregatten Konferens 18:e mars kl.18.30 Hur får man sig själv och sina medarbetare sammansvetsade och motiverade samtidigt som man har roligt?

» Läs mer

2009-03-20
Att lyckas med det omöjliga.

Att lyckas med det ”omöjliga”.Genom mental styrka och målfokusering föreläser äventyraren Ola Skinnarmo om. Den förste svensk på skidor till Nord & Sydpolen

» Läs mer

2008-10-08
Vad innebär framgång

Onsdagen den 8:e oktober kl.19.00 är vi väldigt glada över att kunna presentera Amelia Adamo som föreläsare hos oss i Kulturhuset Fregatten.

» Läs mer

2008-03-14
Motivation och ledarskap

Talarforum presenterar årets talare 2007. Vinnaren är ultradistanslöparen Rune Larsson som talar om ”Konsten att orka”

» Läs mer

2007-10-23
Fällor och "träsk" i arbetslivet

Anna Mannheimer berättar med glimten i ögat, mycket humor och självdistans om med-motgångar på kariärsstegen. Anna berättar ochså genom egna erfarenheter om de fällor som kvinnor lätt hamnar i ute i arbetslivet eller "träsk" som hon kallar dem.

» Läs mer

2006-11-11
Konsten att vara snäll

Begreppet "snäll" kopplas ofta till egenskaper som dumhet, naivitet och undergivenhet. Stefan Einhorn lägger en helt annan innebörd i ordet.

» Läs mer

2005-04-28
Kommunikation med alla sinnen

Lill berättar och lär ut om hur man inger förtroende och säkerhet både i rörelse och tal.

» Läs mer

2004-11-18
Medaljer och Gurkburkar

"Coaching i världsklass" - Teambildning och samarbete - Glädje, lyhördhet och respekt - Ledarskap och coaching.

» Läs mer

2004-09-24
- Alla är så olika, utom jag!

Ur programmet: * Har hembygden någon betydelse i världen? * Har världen någon betydelse i hembygden? * Varför tycker en del att dagens arbetsliv är ett himmelrike medan andra tycker det är ett helvete? * Vem är jag och vad kan man ha för nytta av mig? * Är det nån idé att försöka ändra på andra?På sig själv? På båda?

» Läs mer

2004-04-20
Hur hittar man inspirationen i arbetslivet?

Förnuft& känsla! Ur programmet: - Arbeta med både hjärna och hjärta! - IQ+EQ = framtidens arbetsplats för hela människan. - Intuition - en outnyttjad kraftkälla för samarbete, utveckling och beslut. - Bryt invanda mönster och låt nya världar öppnas!

» Läs mer

2003-11-06
Det livslånga lärandet

Mark föreläser i syfte att uppmuntra medarbetare i tider av personlig eller organisatorisk förändring eller förnyelse. I sitt föredrag "det livslånga lärandet" tar han upp ämnen som kommunikation, mål, motivation och förändring

» Läs mer

2003-02-20
"Friskvård á lá Babben"

Visst verkar Babben vara ett självfallet val till ett föredrag om friskvård? En sund själ.... Under kvällen kommer hon att trata om både skämt och allvar runt ämnen som mat, motion och stresshantering. Vilka snubbeltrådar är det som fäller oss innan vi når den där underbara balansen i tillvaron vi drömmer om? För vem offrar vi oss och hur tacksamt är det? Vem låter du styra ditt liv? Chefen? Klockan?

» Läs mer

2002-11-12
Den självläkande människan

Höj din energi och din livskvalité. Lär dig hur du genom kost och livsstil kan bli friskare och förebygga stress och utbrändhet! Med en unik helhetssyn presenterar Susanna Ehdin, fil dr i immunologi, forskare och författtare, ett hälsotänkande med en ny syn på människan. Hon är bosatt i Kalifornien och känd från bl.a tidningar, radio och tv. Vi kan alla gå från sjukvårdstänkande till ett förebyggnde frisktänkande.

» Läs mer

2002-03-05
Att växa genom möten - och välja glädje

Att växa genom möten är en stark och rolig föreläsning. Full av aha-upplevelser och ny kunskap. Rikt på skratt, allvar och möjligheter att se problem på ett nytt sätt. Ett seminarium att hämta kraft ur. Tag chansen att möta en av Sveriges verkligen lysande föreläsare, som talat om det som djupast angår oss alla.

» Läs mer

2001-10-23
Säljande prestationer

Din framgång i livet avgörs av din förmåga att kommunicera, säger Rune. För 20 år sedan var han själv dödsförskräckt inför tanken på att hålla ett tal Idag är han en av landets mest efterfrågade talare. Rune har föreläst och tränat tusentals personer i konsten att överföra budskap och anlitas flitigt vid, kick-offer, och kundevenemang.

» Läs mer

2001-03-21
Spontanteater

Sedan många år har Lennart R Svensson och Helge Skoog ägnat mycket tid och lust åt improvisationsteater. Tillsammans har dom utvecklat dessa ideér till lärorika och underhållande shower. Föreställningarna visar vägar till bättre samarbete och gruppdynamik. Förändringsarbete, kreativitet och kroppsspråk är yterligare några saker som de gestaltar på ett underhållande sätt! Dessutom får publiken se sin egen arbetssituation dramatiserad på scenen!

» Läs mer

Fregatten Konferens | Fregatten 2 | 444 30 Stenungsund | Tel: 0303 - 73 80 50 Fax: 0303 - 73 80 49 | fregatten@stenungsund.se | Sitemap